Există Magie! Felicitări MagiCAMP!

Există Magie! Felicitări MagiCAMP!

Dragi prieteni,



La doi ani de la demararea proiectului, MagicHOME a devenit realiate.

MagicHOME este un proiect al Asociației MagiCAMP, constând în case sau apartamente care să găzduiască în condiții propice familiile copiilor diagnosticați cu cancer sau alte afecțiuni grave pe perioada tratamentului deoarece majoritatea centrelor de tratament se află departe de casele lor.

Casele MagicHOME se găsesc în București, Cluj, Timișoara, Craiova, Târgu Mureș, Chișinău și Viena și oferă toate condițiile necesare, de la paturi, băi și bucătării complet utilate, locuri de joacă și până la suport psihologic. Din 2017, peste 2000 copii încercați și familiile lor au numit aceste locuri calde și primitoare “acasă”.

Cu ajutorul vostru, al clienților noștri fideli, am putut să contribuim la acest minunat proiect. Suntem onorați de încrederea pe care o aveți în noi și produsele noastre. Sperăm ca împreună să ne aducem aportul și la alte proiecte, cel puțin la fel de importante.

Pentru mai multe detalii privind MagicHOME precum și alte proiecte ale MagiCAMP, vă invităm să vizitați pagina https://magicamp.ro/

Vă mulțumim!
Echipa Epack