Păstrează prospețimea cu Flexipac

Păstrează prospețimea cu Flexipac

Am gătit prea multă mâncare? Nicio problemă! Îi putem păstra prospețimea pentru mai mult timp utilizând capacele flexibile Flexipac®. 

Acestea pot fi întrebuințate pentru păstrarea prospețimii atât a mâncărurilor gătite cât și a fructelor și legumelor, salatelor, sosurilor sau a oricăror alte tipuri de alimente.

De asemenea, capacele flexibile pot fi folosite și în timp ce pregătim mâncarea pentru a preveni alterarea acesteia. De exemplu, putem acoperi aluatul lăsat la dospit, carnea pusă la macerat etc. Mai mult, capacele flexibile Flexipac® pot fi folosite atât la frigider cât și în cuptorul cu microunde. 

Capacele Flexipac® vin într-un ambalaj practic, cu închidere, și, spre deosebire de capacele convenționale fabricate din materiale dure, pot fi depozitate ușor pentru că nu ocupă mult spațiu. 

Pentru ușurință în folosire, setul Flexipac® este alcătuit din capace de 3 mărimi diferite, putând fi adaptate ușor recipientelor cu diverse forme și dimensiuni (farfurii, boluri, tigăi, cratițe, caserole, oale etc.). Pachetul conține 2 capace mici (22,5 cm), 4 capace medii (33,5 cm) și 3 capace mari (46 cm).

Un alt avantaj oferit de capacele flexibile Flexipac® constă în posibilitatea de a reutiliza capacele pe termen lung, protejând astfel mediul înconjurător. Întreținerea capacelor se face ușor, putând fi spălate la fel cum spălăm vasele, cu apă și puțin detergent de vase. Le putem lăsa la uscat sau le putem șterge cu un prosop de hârtie sau cu un prosop textil care nu lasă scame.  

În plus, dacă dorim să servim masa în aer liber, la curte sau la iarbă verde, capacele flexible Flexipac® sunt un prieten ideal, ușor de transportat, care ne ajută să protejăm mâncarea de insectele pofticioase și nu ar trebui să lipsească din coșul pentru picnic.

Ușor de transportat, ușor de depozitat, protejăm mâncarea și păstrăm prospețimea!

Flexipac® oriunde și oricând!

Toate comentariile